Vrijdag 29 maart van 15.00 tot 19.00 uur

🐾🌷 Paaspret met je hond: Steun stichting Hondencampus 🌷🐾

Dit voorjaar nodigen we jou en je trouwe viervoeter uit voor een onvergetelijke dag vol paasplezier, allemaal in het teken van het goede doel! Kom samen met je hond naar ons speciale evenement op 29 maart en beleef een middag vol activiteiten, workshops en verrassingenπŸŽ‰

Wat kun je verwachten?

* 🐢Verschillende workshops voor jou en je hond.

* πŸ• Informatieve sessies over gezondheid en gedragstherapie voor honden.

* πŸ“Έ Een professionele fotoshoot van jouw knappe viervoeter.

* πŸ₯š Paaseieren zoeken met je hond – Wie vindt het gouden ei en wint een fantastische prijs?!

* 🎨 Schminken voor de kids en toegang tot het springkussen.

* 🍴 Heerlijke hapjes en drankjes om van te genieten.

Elke activiteit is ontworpen om niet alleen plezier te bieden maar ook om bewustzijn en steun te genereren voor Stichting de Hondencampus, die zich inzet voor het welzijn van honden. En daarnaast natuurlijk om zo veel mogelijk geld in te zamelen, zodat wij in de toekomst nog véél meer moois kunnen doen voor al die lieve beestjes die het zo hard nodig hebben!

πŸ“ Locatie: Hondencampus, Uiterste Stuiver-Oost 2 in Dongen

⏰ Tijd: 15:00-19:00 uur

De toegang is gratis! Voor het deelnemen aan de workshops vragen wij een kleine donatie voor ons goede doel.

Laten we samen het verschil maken en een pootje helpen! Deel dit evenement met je vrienden en familie, dan maken we er een onvergetelijke dag van🐢🀎

Volg ons voor updates en meer informatie. Zien we jou en je viervoeter op 29 maart?🐾

#PaaspretMetJeHond#SteunHondencampus#Hondenliefhebbers#Paasevenement#DoeMee